Tel.: +36 / 30 / 458 4120 | Email: info@jogatanfolyam.hu

A tanfolyamok gyakorlat centrikusak, 80%-ban a jóga testtartások, légző-gyakorlatok helyes elsajátításával, hatásainak megismerésével, 20%-ban jóga filozófiával foglalkozunk.

Egyszerű, mindenki által végezhető gyakorlatokkal kezdődő, fokozatosan nehezedő módszer szerint haladunk, mely a klasszikus jógagyakorlatokra épülő, több szintből álló komplex rendszert alkot.

A foglalkozásokat barátságos légkörben, kellemes teremben tartjuk, jógaszőnyeget biztosítunk a gyakorláshoz.

Az órákat 18 éves jógaoktatói tapasztalattal rendelkező tanár vezeti.

Néhány gyakorlati tanács a jógázáshoz

Mikor jógázzunk?

Javasolt reggel vagy este gyakorolni. Reggel még frissek vagyunk, de kissé merevek az izmok, izületek. Érdemes a napot jógával indítani, mivel ez az egész napi tevékenységet megkönnyíti. Este fáradtabbak vagyunk az izmok, izületek lazábbak, ezért energizáló-, serkentő- és stresszoldó-hatású gyakorlatok javasoltak.

Hely

Csöndes, ingermentes, meleg (kb. 22°C) hőmérsékletű, kellemes világítású helyiségben gyakoroljunk.

Ruházat

Viseljünk kényelmes, laza szabadidőruhát, az ékszereket vegyük le és a relaxáció alatt terítsünk magunkra egy könnyű takarót.

Fontos

Üres gyomorral jógázzunk, előtte 2,5-3 órával már ne együnk! Az esetleges egészségügyi problémáinkat jelezzük az oktatónak (pl.: magas vérnyomás, belső szervi műtétek, gerincproblémák stb.) A gyakorlatokat tapasztalt jógaoktató vezetésével sajátítsuk el!